KAYIT BİLGİLENDİRME

“Kayıt İçin İstenen Evraklar Nelerdir? Ne Zaman Kayıt Yaptırmalıyız?”

Değerli velilerimiz;

Kurum kayıt işlemleri yapıldıktan sonra lütfen aşağıdaki formları doldurarak ilgili müdürlüğümüze iletiniz.

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
2023-2024 KAYIT DÖNEMİ İÇİN;

• 9. Sınıf kayıtlarında, LGS sınav sonuçlarına göre öğrencimiz kurumumuzca açıklanan indirim oranları sonucu farklı bir oranda indirim kazanırsa yüksek olan indirim oranı esas alınarak kayıt yeniden düzenlenir.
  • Yemek hizmeti; Anaokulu ve İlkokulu ve için 3 öğündür. Ortaokul 5.sınıf ,Ortaokul ve Lise için 1 öğündür. Yalnızca Ortaokul (5. sınıflar hariç ) ve Lise için yemek hizmeti isteğe bağlı olarak sunulmaktadır.
  • Kıyafet, kırtasiye ve yıl boyunca kullanılacak olan yayınların (MEB’in verdiği ders kitapları haricindeki tüm Türkçe ve Yabancı Dil yayınları) ücretleri okul fiyatlarına dahil olmayıp, hizmet veya ürün alım işlemleri eğitim dönemi başlamadan yapılacaktır.
  • T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği’nin 56/3. Maddesi; ”Öğrenim ücretini yıllık olarak belirleyen okul öncesi eğitim kurumu, ilkokul, ortaokul, özel eğitim okulu, ortaöğretim okullarında öğretim yılı başlamadan sınavla öğrenci alan resmi okulların 9. Sınıflarına kayıt yaptırdığını belgelendirenler hariç, okuldan ayrılanlara yıllık ücretin %10’u dışındaki kısmı iade edilir. Öğretim yılı başladıktan sonra ayrılanlara yıllık ücretin %10’u ile öğrenim gördüğü günlere göre hesaplanan miktarın dışındaki kısmı iade edilir.’’ hükmünü içermektedir. Yapılan hesaplama ve mahsuplaşma sonunda; veli tarafından ödenmiş bulunan tutar, okulumuz tarafından tahsil edilecek tutardan fazla ise bakiyesi velinin bildireceği banka hesap numarasına iade edilecektir. Velinin borçlu çıkması halinde ise bu tutar veliden tahsil edilecektir.
  • KDV oranlarının değişmesi veya yeni vergilerin yürürlüğe konulması halinde, vergi farkı öğrenci ücretlerine aynen yansıtılır ve veliden tahsil edilir.

ÖDEME SEÇENEKLERİ VE AVANTAJLARI

• Kardeş kayıtlarında kardeşlerden her birine 3000 TL indirim uygulanır.

• Öğretmen çocuklarına 1000 ₺ indirim uygulanır.

• Birden fazla indirim şartlarına sahip olan velilerimiz, yalnızca bir indirimden faydalanabileceklerdir.

• Kredi kartına taksitlendirme, yasal olarak verilen taksit sayısı 9’dur. (+3 ya da +4 taksit bankalar opsiyon olarak verebilir.)

• Anlaşmalı Bankalar OKUL TAHSİLAT SİSTEMİ ile ödeme imkânı sağlamaktadır.

• Eft veya Havale yöntemi ile taksitli ödeme alınmamaktadır.

• Kayıt Kabul Birimlerimiz 08.30-17.30 saatleri arasında sizlere yardımcı olmak için görev yapmaktadır.