Eğitimin Lider Değeri!

Özel Şehir Eğitim Kurumları ilk olarak Özel Şehir Dershaneleri adıyla 2009 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana on binlerce öğrencinin tercih ettiği Şehir Eğitim Kurumları özenli ve disiplinli eğitim anlayışı ile binlerce öğrencisini tıp fakültelerine, mühendislik fakültelerine, hukuk ve eğitim fakültelerine, fen liselerine, anadolu liselerine yerleştirmiştir. Özel Şehir Eğitim Kurumları 2009 yılından bu yana öğrencilerinin uluslararası başarıları ile eğitimin lider değeri olduğunu kanıtlamaktadır.

2017-2018 Eğitim/Öğretim döneminde Eskişehir’in en iyi eğitim projesi olan ESKİŞEHİR ÖZEL ŞEHİR KOLEJİ Gönül Gökmeydan Kampüsü faaliyete geçmiştir ve şehrimizin, ülkemizin geleceğine yön vererek gurur duyacağımız gençleri yetiştirmektedir. Şehir Özel Öğretim Kursları ve Şehir Kişisel Gelişim Kursları’nda ise sınavlara hazırlık programları, fark yaratacak başarılarıyla devam etmektedir.