COĞRAFYA ÖĞRETMENİ

BAHA BAKIR

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ÖZ GEÇMİŞ

1974 yılında Eskişehir’de doğan Baha BAKIR, üniversite öncesi eğitimini Almanya ve Türkiye’de tamamlamıştır. İleri seviye Almanca ve orta seviye İngilizce bilmektedir. Yükseköğrenimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi ile Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’nde tamamlamıştır. 1997 yılından itibaren özel sektörde üniversite sınavına hazırlık dersleri yürütmekte olup 25 yıllık öğretmenlik deneyimine sahiptir. 2009 yılında açılan Şehir Eğitim Kurumları’nın kuruculuğunu, Yönetim kurulu başkanlığını ve coğrafya öğretmenliğini 13 yıldır sürdürmektedir. Şehir Eğitim Kurumları’nın dershanecilikle başlayan serüveninin okullaşma ve kampüs hayatına dönüşüm sürecini üstlenmiştir. Yurt içinde ve yurt dışında katıldığı seminerlerde kazanmış olduğu bilgi birikimi ile halen binlerce öğrencinin daha güçlü yarınlara ulaşması için çalışmaktadır. Baha BAKIR evli olup 2 erkek çocuk babasıdır.

KİMYA ÖĞRETMENİ

GÖNÜL GÖKMEYDAN

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

ÖZ GEÇMİŞ

1954 yılında Adapazarı’nda doğan Gönül GÖKMEYDAN, üniversite öncesi eğitimini Eskişehir’de, Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nde, yüksek lisansını ise Anadolu Üniversitesi Organik Kimya Bilimi’nde tamamlamıştır. 1976 yılında Öğretmen Lisesi’nde göreve başlamış olup; devlet okullarında ve özel okullarda öğretmenlik yapmıştır. 1998 yılında Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olan Eskişehir Kılıçoğlu Anadolu Lisesi’nden emekli olmuştur. 2009 yılında faaliyete geçen Özel Şehir Eğitim Kurumları’nın kuruculuğunu ve kimya öğretmenliğini 13 yıldır sürdürmektedir. Binlerce öğrencisinin başarısına adadığı 46 yıllık meslek hayatını halen aktif olarak sürdürmektedir. Gönül GÖKMEYDAN 2 kız çocuğu ve 3 torun sahibidir.

MATEMATİK ÖĞRETMENİ

UFUK HOCAOĞLU

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

ÖZ GEÇMİŞ

1978 yılında Eskişehir’de doğan Ufuk HOCAOĞLU, yükseköğrenimini Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü’nde tamamlamıştır. Eğitim sektöründe 22 yılı aşkın öğretmenlik ve 12 yılı aşkın yöneticilik deneyimine sahip olan HOCAOĞLU, öğretmenlik hayatına 1999 yılında mezuniyetinin hemen ardından bilgisayar ve matematik öğretmenliği ile özel sektörde görev alarak başlamıştır. 1999-2000 yıllarında özel bir kursta bilgisayar öğretmenliği yaptıktan sonra, 2001-2010 yılları arasında Eskişehir’in önde gelen dershanesinde; ortaokul ve lise seviyelerinde matematik öğretmenliği yapmıştır. Matematik öğretimi ve dijital uygulamalar konusunda 2005 yılından beri özel çalışmalar yapan, birçok öğrenci ile teknoloji tabanlı dersler yürüten Ufuk HOCAOĞLU halen Eskişehir Özel Şehir Koleji yönetim kurulu üyeliğini sürdürmektedir. 2010 yılında Eskişehir Şehir Dershaneleri’nin kuruluşu, 2014 yılında dershanelerin okula dönüşüm süreçleri, Özel Şehir Ortaokulu ve Özel Şehir Temel Lisesi’nin faaliyete geçiş aşamalarında aktif rol almıştır. HOCAOĞLU, Eskişehir Özel Şehir Koleji’nin kuruluşundan günümüze uzanan süreçte; öğretmen, yönetici, kurucu, yönetim kurulu üyesi ve veli olarak birçok misyonu üstlenmiştir. 2017 yılı itibariyle özel okullarda eğitimin çeşitliliği, eğitim yönetimi, kampüs hayatında eğitimin yüksek seviyelerde standartlaştırılması, uluslararası eğitim araştırmaları ve proje çalışmaları, kampüs işleyişinde vizyoner yaklaşımların geliştirilmesi ve planlanması odağında yoğun çalışmalar yürüten Ufuk HOCAOĞLU, katılım sağladığı ve sunum yaptığı toplantılar, seminerler ve eğitimlerle birçok alanda belge ve sertifikalara sahiptir. Ufuk HOCAOĞLU evli ve bir çocuk babasıdır.