ÖZEL ŞEHİR KOLEJİ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sportif gereksinimleri göz önünde bulundurularak; kendilerini tanıma, öz güvenlerini artırma, birlikte hareket etme gücünü keşfetme, takım ruhunu öğrenme, başkalarının haklarına saygılı ve toplumla uyumlu birey olma yolunda ilerleme gibi gelişim ihtiyaçları değerlendirilerek, okul içi kulüp çalışmaları ve okul sonrası etkinlik çalışmaları yapılmaktadır.

Öğrencilerimiz yetenek ve isteklerine göre kulüp çalışmalarından herhangi birini tercih edebilmektedir. Okul sonrası çalışmalarımıza katılım öğrencimizin isteğine bağlıdır.

Kulüp çalışmaları ve okul sonrası çalışmalara katılan öğrencilerimizden devamlılık sağlamaları beklenerek ve kendi yeteneklerinin zaman içerisinde gelişimini gözlemleyebilecekleri, bu alanda uzmanlaşma hedefi ile kendilerini geliştirebilecekleri ortamlar yaratılarak, sürece dahil olmaları sağlanmaktadır.

Özel Şehir Koleji Öğrenci Kulüpleri;

BASKETBOL