Categories: Haberler176 words1 min readViews: 0

Categories: Haberler176 words1 min readViews: 0

Okulumuzun tüm uluslararası organizasyonlarını bir çatı altında toplayacak olan IEP Ofisi Yönetim Kurulu Başkanımız Baha BAKIR, Yönetim Kurulu üyelerimiz Gönül GÖKMEYDAN ve Ufuk HOCAOĞLU’nun da katıldığı bir törenle açıldı. Açılışa yönetim kurulu üyelerimizin yanı sıra birim müdürlerimiz, idari kadromuz ve öğrencilerimiz katıldı.

Yönetim Kurulumuz; IEP programının öğrencilerimizin yarışmalar, projeler ve etkinliklerle global işbirliklerinde yer almalarını sağlayan, dil gelişimi ile evrensel kişilik gelişimlerini destekleyen bir proje olduğunu ve Eskişehir Özel Şehir Koleji’nde uygulandığını duyurmaktan heyecan ve mutluluk duyduğunu belirtti!

IEP Ofisinin çalışmaları kapsamında 9. Sınıf öğrencilerimize AP ve PRE AP programları tanıtıldı. Yönetim kurulumuz ve öğretmenlerimiz uluslararası eğitim standartlarının eğitim süreci boyunca benimsenmesi, dünyaya açılan hedeflerde kabul ve uyum süreçlerinin hızlandırılması adına planlanan programda öğrencilerimize başarı dolu gelecek diledi!

Şehir'den Haberler