Categories: Haberler137 words1 min readViews: 0

Categories: Haberler137 words1 min readViews: 0

Yönetim kurulumuz ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Metin ERKMEN’in açılışı yapmasının ardından, TÜBİTAK 4005 Mesleki Eğitim Projesi’ni desteklemek amacıyla “Matematik Artık Eğlenmatik” isimli eTwinning projesi kapsamında öğrencilere matematiği sevdirmeyi amaçlayarak düzenlenen Matematik (Pi) Günü etkinlikleri ortak olduğumuz okullar ile birlikte gerçekleşti.

MATEMATİK ARTIK EĞLENMATİK isimli ulusal eTwinning projesinde; öğrencilerin matematiğe karşı önyargıların kırarak, matematiği severek ve ilgi duyarak, kendilerini geliştirerek, Web2.0 araçlarını kullanmayı uygulamalı olarak görüp, akran destekli uygulamalar ile işbirliğine dayalı ortak ürünler oluştururken, eğlenceli bir şekilde matematik öğrenmelerini amaçlamaktadır.

Tanıtım videosu Web 2.0 araçlarından “Renderforest” ile yapılmıştır.

Şehir'den Haberler